130831

Hej på er!

Igår bara packade vi som sagt, spelade musik, sjöng, busade, drack vin och umgicks med John på kvällen.

Jobbade mellan kl 7 och 11:30 idag. Sjukt trött imorse men det blev bättre under dagen. Efteråt fixade jag mig hemma och så drog vi via Närpes där vi träffade saknade Ado, via Pörtom efter lägenhetsnycklarna och nu närmar vi oss Vasa. Idag blir det mest bara städning och imorgon flyttar vi. Tjuhuu! Ha en fin lördag :)

Outfit förra lördagen

Klänning från Club L - nelly.com / Halsring från lindex / Örhängen från Bikbok och Glitter / Klocka från Michael Kors / Loafers från nelly.com / Armband från Thomas Sabo & Ur&Penn /

130830

Här har jag inte skrivit på ett par dagar så nu ska jag skriva lite.. Tror inte jag hinner laga så många inlägg inför imorgon men kanske något. Hade inte tid att fixa igår till idag så därför har det varit tomt här. Vi är mitt i en flytt så jag hoppas ni förstår :)
 
Onsdag. Jag jobbade mellan kl 7 och 15:15, drog hem och duschade och bytte kläder så åkte vi till Petalax. Åt mat och fixade mig och så började gäster trilla in. Min lillasyster fyllde ju år som ni såg, så vi firade henne med lite släkt :) Var riktigt trevligt! Sen drog vi hem igen och det blev natten för mig direkt..
 
Torsdag. Jobbade mellan kl 7 och 15:15 as usual. Jobbet är inte så himla intressant, pendlar mellan packeriet och växthuset. Svettas och fryser om vartannat och räknar ner dagarna. Skulle egentligen sluta på lördag men under torsdagen var jag och lovade att jag kommer nästa vecka också. Det var mycket jobb och lite folk då så. Får se om jag fortsätter ytterligare fyra veckor efter nästa vecka eller om jag får jobb i Vasa som verkar vara det svåraste som finns. Efter jobbet fixade jag mig, myste med K och packade ihop mera av lägenheten. Runt 20-tiden letade vi oss mot Närpes och var ett par timmar hos Tony och Birgitta som åker tillbaka till USA på fredagen (idag). Där var även lite mera släkt så det var riktigt trevligt :) När vi kom hem var det natten direkt..
 
Fredag. Började jobba kl 8 först och slutade 15:15. Arbetsuppgifterna var same as usual. Efter jobbet duschade jag och fräshade till mig lite och idag har vi ätit god mat och bara packat. Äntligen ser man slutet på tunneln. Det är bara småsaker, kylskåpet och skafferiet kvar. Nu ska jag snabbt blogga och sen gå och sova. Imorgon väntar jobbet kl 7. Dock kort dag! Efteråt ska vi till nya lägenheten och få nycklarna och titta till det lite. Åh äntligen!
 
Visa fler inlägg